04-08-07

visum Iran

aiaiaiai, nog altijd gene visum voor Iran -Beloofd is dat de ambassade in Belgie vanaf 10 augustus het authorisatienummer zou ontvangen waarmee ik dan mijn visum kan aanvragen -Dit nummer word uitgegeven door het Min. des affaires etrangers in teheran en het is dus een reisbureau daarginds die probeert om mij het land binnen te krijgen ...?Beetje identiek geval denk ik als "the letter of invitation" voor rusland alleen dan met het verschil dat je hier op 24 uur je brief per fax of mail krijgt toegstuurd waarmee je dan je visa kan gaan aanvragen .Je moet wel weten natuurlijk dat deze maatregelen enkel nodig zijn indien je geen hotel boekt of geen vliegtuigticket hebt of niet op uitnodiging bent.Ondertussen zoek ik verder om via Batumi of Poti ( Georgie ) terug in Ukraine te geraken over de zwarte zee - Ook een niet al te gemakkelijk opdracht vermits alle e-mail adressen die ik vind op het web niet meer werken of niet antwoorden .... de bastards - Ik kijk uit naar 10 augustus !! het word wel warm !!! en stressy ook !! want ik moet dan nog de visa voor Turkmenistan gaan halen en misschien ook nog één voor Georgia -Motorfiets staat klaar - kleppen net wa bijgeregeld ... enkel nog op de laatste dag voor t vertrek nieuwe bougies indraaien, nieuwe oliefilter en 3,8 liter 10W40 ingieten, luchtfilter vervangen, oliepeil cardan nog is checken en olie van de boite vervangen.de DOT4, heb ik gemerkt, voor de rem en ontkoppeling, gaat LANG mee !!Volgens mij, als je gebruik maakt van stalen leidingen, kan deze olie bijna niet echt verslijten ook al ziet ze na 10000 km pikzwart ! Heeft iemand hier misschien een ander zicht op ? commentaar van experts is altijd welkom -miguel

16:29 Gepost door in Actualiteit | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Heel veel succes. Doe dat daar goed, geniet er maar van.
Volgend jaar met MTB? ha, dan kan'mee.
See you.

Gepost door: Pascal Vanalphen | 22-08-07

mooie onderneming! Beste Miguel,

Remolie verslijt in principe ook niet. ze neemt in de loop der tijd water in zich op. waardoor het "kookpunt" sterk daalt. remolie kun je het beste ieder jaar vervangen, zeker als je 's winters ook doorrijd. gevolgen kunnen namelijk zijn dat, bij hard remmen, je remvloeistof kookt. dan verlies je direct remkracht.

Ik vind het een erg mooie onderneming, om door die landen te reizen! lijkt mij erg gaaf!
succes met de guzzi!

Bart

Gepost door: Bart Speet | 22-08-07

Remolie Hi Miguel,
Ik sluit mij aan bij de mening van Bart, vooral als je veel moet gaan remmen bij afdalingen, dus vervangen die zooi voordat je weg gaat.
Een toffe & veilige reis toegewenst. ik wou dat ik mee kon!

Gepost door: Eddy | 22-08-07

Remolie Hi Miguel, ik sluit mij bij de mening van Bart aan, je moet die remolie echt wel vervangen hoor, vooral alstie al zwart is. Je wil echt niet bij een afdaling in je remmen knijpen en alleen maar spons voelen zonder af te remmen!
Een mooie en vooral veilige trip toegewenst jongen, ik wou dat ik met je meekon!

Gepost door: Eddy | 23-08-07

oeps Hmmm ik zag mijn reactie eerst niet dus dacht m nog maar een x te formuleren hahahaha, ZZZoRRRY

Gepost door: Eddy | 23-08-07

De commentaren zijn gesloten.