12-09-07

sms van 12 september 07

Met de zon vertrokken uit Kazan-cooling gereinigd want zat vol modder en 1 liter olie erbij-weg kwijtgeraakt en 70 km moeten rond rijden- al 20 km zonder asfalt en den overzet van 13u gemist-ben aant wachten op overzet van 15u- berekoud, heb regenpak aangetrokken tegen de kou...muts dan ook maar opgezet-op 300 km van Perm- oud vrouwtje bedankt me voor het stukje chocolade waar ze al 20 min op aant zuigen is-tja zonder gebit...Hopelijk krijgen we sebiet terug asfalt-nog maar 200 km kunnen doen vandaag-het kon erger zijn he johan? Zolang de motorkap van de Lada voor mij er maar niet afvliegt en de gastinitsa naastde mijne niet afbrand dan is alles oke nietwaar????groetjes, miguel

18:22 Gepost door in Actualiteit | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Kazachse wegen toestanden ? Amai, dat zijn daar precies geen biljartwegen meer zoals vorig jaar in Rusland, bij onze oversteek naar Kazachstan!!
Ge kunt altijd nog de truuk met de trein proberen in noodgeval :-)

Gepost door: Johan Behets | 13-09-07

Het hoge Noorden Woooooow! ik heb eens op de kaart gekeken: Perm, das al behoorlijk noordelijk, ik denk uw meest noordelijk punt van uw route ? Ge zit nu ongeveer op dezelfde breedtegraad als waar we in Kazachstan de trein genomen hebben, dus ten zuiden van u zijn de wegen nog veel erger ..:-). Daarna op weg naar Jekaterinburg, het einde van Europa, en daar de Oeral over.. Mensen en landschap gaan nu gauw veranderen..

Johan

Gepost door: Johan Behets | 13-09-07

De commentaren zijn gesloten.