02-10-07

sms van 2/10

Zonnige rit gemaakt langsheen het Issyk-kul meer en daarna via Kochkor de Kyzart-pas over BRRRRR!!

Felle koude wind in combinatie met wa Kazakse banen begroeid met gras...Ik kreeg al heimwee !

Dit dorpje Kyzart is echt een hol van Pluto - volgens de Lonely Planet passeren hier nooit toeristen en dat is er wel aan te merken - Het is hier binnen al even koud als buiten- ben hier niet op mijn gemak in Kyzart - iedereen doet zo vreemd - Ik ben mijn route aan het herberekenen want in de bergen wordt het te koud - ik ga Tadjikistan voorlopig schrappen - hopelijk heb ik nog wat mooie dagen zonder sneeuwval om Kyrgisstan door te geraken ....Weet je al of er een kazakse ambassade is in Tosjkent??

groetjes

Miguel

CRW_1574CRW_1580

15:15 Gepost door in Actualiteit | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

back in belgium hey neefje - ik zie dat je geniet -
ik ben terug in het land - dus als er iets moet gestuurd worden - laat maar weten - en by the way a happy birthday - beter laat dan nooit (we zaten in Hyères dus niet veel email of internet gezien )
hou je goed en tot hoors en lees
dikke kus
lizzy

Gepost door: lizzy | 02-10-07

Ook ne gelukkige Wist je dat je 1 dag voor mijn vader verjaart.
Ikke zat in Bretagne oesters te eten en heb er op uw gezondheid ene doorgesloebert.
Tot later. Pascal de fietsgek xx

Gepost door: Pascal Vanalphen | 02-10-07

Hierze eventjes niet komen kijken en een gelukkige verjaardag !!! beter laat dan nooit. vorige vrijdag nog dagje gaan rijden op Zolder en nu maandag nog eens naar folembray. net als wij twee deden twee jaar geleden met onze guzzi's en ze geven terug goed weer ! herinnert ge u ? wij twee daar aan het camperen BBQ met de waterpijp erbij en dien hardrocker met child in time deep purple in zijn camionet . dat was leuk dat was ook begin oktober denk ik.

Allez amuseert u nog voorzichtig en ik blijf volgen !!

Gepost door: pieter evers | 03-10-07

hoi Miguel, alles goed hoop ik daar!

Gepost door: IRIS | 03-10-07

MIGUEL!
Eindelijk ff tijd om je te mailen!Razend druk hier,morgen 2 dagen naar Parijs enz,je weet wel hoe dat gaat!vanaf volgende week is het rustiger,dan neem ik eens de tijd om goed te kijken wat je daar allemaal uitspookt,tziet er daar toch geweldig uit!Ben benieuwd naar je verhalen!dikke kus!Iris

Gepost door: IRIS | 03-10-07

Siberisch...² Woow de Kyart, een 3-duizendertje maar :-). Ja, in oktober kan je met je huidige kledij Tadjikistan niet bezoeken. Wel jammer dat je Oooooooooooooooh niet meer zal zien in Khorogh !.
Ik zou terugrijden via de Fergana vallei: daar is het lekker warm !
Hoezo , nog een Kazachs visum nodig ??? adres is Chekhov 23 Tashkent. Open tot 12 u middag.

Gepost door: Johan Behets | 04-10-07

Ik volg je op de voet, per internet dan... Hopelijk krijg je de Guzzi terug snel in orde. Volgende keer een andere bike? Anyway, hou de moed er in!! Cheers - Dieter

Gepost door: Dieter | 05-10-07

De commentaren zijn gesloten.